Hieronder treft u enige projecten aan waarbij het bureau Sportstill Agency is betrokken, dan wel bij de uitvoering een belangrijke rol heeft gespeeld.

Amsterdam ArenA:
stadion kopie

Aan de realisatie van de Amsterdam ArenA heeft Jan Tilmans jaren leidinggegeven. In totaal 15 jaar heeft hij, in verschillende functies, aan dit project gewerkt waarvan de laatste 5 jaar als CEO. Dit heeft geresulteerd in een van de meest aansprekende sport & evenementenprojecten van Europa, met het verschuifbare dak als belangrijkste element. Even uniek is het feit dat de ArenA binnen budget en tijd is gerealiseerd: een prestatie die schril afsteekt tegen alle kosten en tijd overschrijdingen waarmee de gemeente Amsterdam te maken heeft gehad (Stopera) en nog steeds heeft (Noord-Zuid Metrolijn). En tot slot: de ArenA sluit haar boeken al enige jaren met zwarte cijfers: daarvoor heeft Jan Tilmans, mede aan de hand van een unieke financieringsstructuur, de basis gelegd.

Andere stadions:
Het bureau Sportstill Agency is niet alleen actief in Nederland, maar ook in het buitenland. Zo is het bureau betrokken geweest bij de realisatie van 2 tribunes (w.o. de hoofdtribune) van het stadion van Borussia Dortmund, de nieuwbouwplannen van Sparta Rotterdam, de realisatie van een nieuw stadion voor Palmeiras en Corinthians (beide in Sao Paulo/Brazil) en een nieuw stadion in Yaroslav en Kaliningrad (Rusland).
Op dit moment is Sportstill zeer nauw betrokken bij de realisatie van een nieuw Stadion Brussel, ter vervanging van het Koning Boudewijn stadion en het Constant VandenStock stadion van Anderlecht.

Multi Event Center (MEC):
tribune

Sportstill heeft een nieuw en uiterst ambitieus plan ontwikkeld, t.w. het realiseren van Multi Event Centers in Nederland. Met een aantal gerenommeerde zaalsportclubs in Amsterdam, Leiden en Utrecht worden gesprekken gevoerd om een Multi Event Center van de grond te krijgen. De hallen worden –naar het model van de Amsterdam ArenA– volledig privaat ontwikkeld, gefinancierd, gebouwd en geëxploiteerd. Doel: de hoofdbespeler van het Multi Event Center financieel (mede) te laten profiteren van een commercieel (top)sportcomplex, waarin ook andere events (beurzen, congressen) kunnen worden georganiseerd. Het initiatief in Leiden is op dit moment in een vergevorderd stadium.

Overige sport & leisure accommodaties:
Velodrome Amsterdam: het bureau is betrokken geweest bij de aanleg van een overkapping van de onoverdekte houten wielerbaan in Amsterdam-Sloten. Hierdoor werd het gebruik aanzienlijk verbeterd. Sportstill Agency zal eveneens betrokken zijn bij realisatie van een nieuw Hoofdgebouw Velodrome.  Minks Arena: Sportstill heeft de directie van dit complex geadviseerd over verbetering van haar bedrijfsvoering en verdere optimalisatie van dit 15.000 plaatsten tellende complex in de hoofdstad van Wit-Rusland (Belarus).

Topsportinitiatieven:
volleyb

In het verleden is Sportstill betrokken geweest bij het management van een aantal nationale teams, zoals bv. als directeur van de Nederlandse heren & dames Volleyballteam. Het Mannenteam veroverde in 1996 de gouden medaille tijdens de Olympische Spelen in Atlanta. Een jaar daarop werd datzelfde team Europees kampioen. Het bureau heeft ook enige jaren leiding gegeven aan het Nederlands Mannen Basketballteam. De kennis en ervaring welke Sportstill Agency bij die twee takken van sport heeft opgedaan gebruikt men bij de opzet en begeleiding van nieuwe sportprojecten.